VALMENTAJASI SUSANNA JA RIINA 

PÄÄVALMENTASI SUSANNA 

Minun nimeni on Susanna. Olen 48 vuotias Holistinen terveysvalmentaja, klassisen pilateksen opettaja, hengitys- ja seksuaalisuusvalmentaja. Opiskelen kehoon suuntautuvaa traumaterapiaa.  Olen viiden lapsen äiti.

Olen toiminut yrittäjänä hyvinvointialalla viimeiset 15 vuotta, jonka aikana olen saanut kohdata ja valmentaa jo  kymmeniä tuhansia asiakkaita. 

Vuonna 2019 tein päätöksen, että keskityn valmennustyössä yksinomaan naisten valmentamiseen. Se on ollut yksi parhaita päätöksiäni.

Sinun potentiaalisi on nimittäin täysin rajaton, sinä et vain tiedä sitä vielä! 

PÄÄVALMENTAJA RIINA PEURA

Olen Riina, valmentajasi Eating for Beauty ja Eat Your Balance valmennuskokonaisuuksissa Uupuneen elvytyksessä sekä VALOVOIMAN AKATEMIASSA.

Olen 44-vuotias nainen, joka heräsi uudelleen henkiin Eating for Beauty valmennuksen myötä. Intohimo naisten hyvinvointiin, muutosmatkalla rinnalla kulkemiseen ja yhdessä ja yhteydessä itsensä uudelleen löytämiseen palaa vahvana sielussa ja sydämessä. Olen saanut oppini Susannalta viimeisen kahden vuoden aikana, joten tietotaito ja tuntemus juuri näihin AKATEMIASSA tehtäviin valmennuksiin on vahva. 

Näiden valmennusten kautta on upeaa päästä tekemään työtä, josta on tullut niin rakas ja tärkeä, etten koskaan olisi osannut edes haaveilla työstä jolla on näin suuri merkitys. Saamme tehdä tätä yhdessä upean tiimin kanssa ja viedä eteenpäin, naiselta naiselle, rakkauden, lempeyden, armollisuuden, kukoistuksen, riemun ja sisimmästä kumpuavan innostuksen tärkeää viestiä.

Close

50% Complete

Vaihe 1.

Täytä tämä lomake ja lähetä.

Vaihe 2.

Saat sähköpostiisi viestin Freetox-valmennukselta (tarkasta roskapostikansio). Käy klikkaamassa viestissä olevaa linkkiä ja pääset mukaan Kauneuskuurille.

Miksi Kauneuskuuri?

Freetox -Kauneuskuurilla poistetaan kerääntynyttä kuonaa, vapautetaan rasvaa kudoksista ja annetaan lepoa ja rauhaa ruuansulatusjärjestelmälle ja sen elimille, jotta ne voisivat taas toimia tehokkaammin. Tankkaamme myös stressin runtelemaan kehoon sen kipeästi tarvitsemia ravinteita.

Mikä parasta, saat Kauneuskuurista eväitä pysyvään muutokseen ja se toimii halutessasi myös loistavana starttina pidempään Eating for Beauty -valmennukseen.