Naiset Freetox-valmennusten takana

Päävalmentaja Susanna Tanni

Hei ihana! Minun nimeni on Susanna. Olen 48 vuotias Holistinen terveysvalmentaja, klassisen pilateksen opettaja, hengitys- ja seksuaalisuusvalmentaja. Opiskelen traumaterapian ja kognitiivisen psykoterapian alkeita. Olen viiden lapsen äiti ja keväällä 2022 myös maailman ylpein ja onnellisin isoäiti.

Olen toiminut yrittäjänä hyvinvointialalla viimeiset 15 vuotta, jonka aikana olen saanut kohdata ja valmentaa tuhansia asiakkaita. Vuonna 2019 tein päätöksen, että keskityn valmennustyössä yksinomaan naisten valmentamiseen. Se on ollut yksi parhaita päätöksiäni.

Sinun potentiaalisi on nimittäin täysin rajaton, sinä et vain tiedä sitä vielä! 

Päävalmentaja Riina Peura

Olen Riina, valmentajasi Eating for Beauty ja Eat Your Balance valmennuskokonaisuuksissa Uupuneen elvytyksessä sekä VALOVOIMAN AKATEMIASSA.

Olen 44-vuotias nainen, joka heräsi uudelleen henkiin Eating for Beauty valmennuksen myötä. Intohimo naisten hyvinvointiin, muutosmatkalla rinnalla kulkemiseen ja yhdessä ja yhteydessä itsensä uudelleen löytämiseen palaa vahvana sielussa ja sydämessä. Olen saanut oppini Susannalta viimeisen kahden vuoden aikana, joten tietotaito ja tuntemus juuri näihin AKATEMIASSA tehtäviin valmennuksiin on vahva. 

Näiden valmennusten kautta on upeaa päästä tekemään työtä, josta on tullut niin rakas ja tärkeä, etten koskaan olisi osannut edes haaveilla työstä jolla on näin suuri merkitys. Saamme tehdä tätä yhdessä upean tiimin kanssa ja viedä eteenpäin, naiselta naiselle, rakkauden, lempeyden, armollisuuden, kukoistuksen, riemun ja sisimmästä kumpuavan innostuksen tärkeää viestiä.

Eveliina Freetox-valmennustuki & Freetox-verkkokauppa tuotteet

Olen Freetox-valmennusten ja Freetox-kaupan "yleis"nainen ja nykyään myös valmennusten tekninen tuki.

Löydät minut [email protected] 
sähköpostin takaa.

Autan sinua, jos sinulla on valmennuksen kanssa teknisiä ongelmia esimerkiksi käyttäjätunnusten, salasanojen, tilauksen tai maksujen kanssa ❤️

Valmennuspuolella teen erityisesti sisällöntuotantoa, etenkin reseptit, valokuvaus ja uutena inspiroivat reseptivideot ovat omaa alaani. Olen myös kanssakulkijasi valmennuksissa, sillä Freetox-valmennukset on ovat omassa arjessani oman hyvinvoinnin tukipilareita.

Freetox-kaupan puolella hyppysistäni tuotteet ilmestyvät verkkokauppaan myytäväksi, joten tietotaitoa kaupan tuotteista alkaa olla aikalailla. Yhteistyössä Lauran kanssa Freetox-myymälä, verkkokauppa ja verkkokaupan pakkaamo sulautuu yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Laura Freetox-verkkokauppa tilaukset & myymälävastaava

Vastaan Pirkkalan Freetox-myymälästä ja siitä, että verkkokaupan tilaukset lähtevät matkaan niin kuin pitääkin. Joten jos sinulla on kysyttävää koskien tilaustasi, olethan yhteydessä minuun!

Sähköpostilla tavoitat minut
[email protected]

Voit olla yhteydessä myös puhelimitse. Verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee arkisin
klo 9-15.
puh. 050 3214410

Close

50% Complete

Vaihe 1.

Täytä tämä lomake ja lähetä.

Vaihe 2.

Saat sähköpostiisi viestin Freetox-valmennukselta (tarkasta roskapostikansio). Käy klikkaamassa viestissä olevaa linkkiä ja pääset mukaan Kauneuskuurille.

Miksi Kauneuskuuri?

Freetox -Kauneuskuurilla poistetaan kerääntynyttä kuonaa, vapautetaan rasvaa kudoksista ja annetaan lepoa ja rauhaa ruuansulatusjärjestelmälle ja sen elimille, jotta ne voisivat taas toimia tehokkaammin. Tankkaamme myös stressin runtelemaan kehoon sen kipeästi tarvitsemia ravinteita.

Mikä parasta, saat Kauneuskuurista eväitä pysyvään muutokseen ja se toimii halutessasi myös loistavana starttina pidempään Eating for Beauty -valmennukseen.