Meistä

Freetox on vuonna 2016 perustettu suomalainen puhtaamman ravinnon ja elämäntavan lifestyle-brändi. Viemme intohimolla eteenpäin terveen ja luonnollisesti kauniin elämän sanomaa. Teemme yhteistyötä alan parhaiden toimijoiden kanssa.

Freetox brändi koostuu verkkokaupasta, fb-yhteisöstä ja valmennusalustasta. Löydät täältä valmennuksia, joiden avulla luot elämääsi lisää terveyttä, kauneutta, tyytyväisyyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Freetox -brandin omistaa Tanni Group Oy, joka on Pirkanmaalainen perheyritys. Susanna Tanni on Holistinen Terveysvalmentaja ja Pilatesopettaja. Toinen osakas on Susannan aviomies Jarno Tanni. Perhearvot, puhdas ja tasapainoisen terveellinen ympäristö lapsllle ja aikuisille on yksi toimintamme kulmakivistä. Tehdään yhdessä parempi huominen!

Tanni Group Oy
2902107-5
Toiviontie 1
33920 PIRKKALA

Close

50% Complete

Vaihe 1.

Täytä tämä lomake ja lähetä.

Vaihe 2.

Saat sähköpostiisi viestin Freetox-valmennukselta (tarkasta roskapostikansio). Käy klikkaamassa viestissä olevaa linkkiä ja pääset mukaan Kauneuskuurille.

Miksi Kauneuskuuri?

Freetox -Kauneuskuurilla poistetaan kerääntynyttä kuonaa, vapautetaan rasvaa kudoksista ja annetaan lepoa ja rauhaa ruuansulatusjärjestelmälle ja sen elimille, jotta ne voisivat taas toimia tehokkaammin. Tankkaamme myös stressin runtelemaan kehoon sen kipeästi tarvitsemia ravinteita.

Mikä parasta, saat Kauneuskuurista eväitä pysyvään muutokseen ja se toimii halutessasi myös loistavana starttina pidempään Eating for Beauty -valmennukseen.