€120,00 EUR

3 kuukausittaista maksua

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Klikkaamalla tästä hyväksyn ja ymmärrän, että verkkokurssitilauksiin ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän peruuttamisoikeutta, kun palvelun toimittaminen on kuluttaian suostumuksella aloitettu ennen peruuttamisaian päättymistä.

Verkkokurssitilauksiin ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän peruuttamisoikeutta, kun palvelun toimittaminen on kuluttajan suostumuksella aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä.

Verkkokurssin käyttö: Verkkokurssi on käytössäsi kaikilla yleisimmillà tableteilla ja älypuhelimilla, uusimmilla käyttöjärjestelmillä. Selainkäytössä tuemme uusimpia selainversioita.

Glow & Grow voi lähettãä sinulle markkinointiviestejä, jos olet tilannut Glow & Grow'n tuotteita tai käytät sen palveluita, vaikka et olisi antanut nimenomaista lupaa sähköiseen markkinointiin. Nämä viestit liittyvät Glow & Grow'n samankaltaisiin palveluihin tai tuotteisiin, joita olet tilannut tai käyttänyt Glow & Grow'lta. Huomaathan, että voit aina kieltää markkinointiviestien lähettämisen toimimalla viestin lopussa olevien ohjeiden mukaan ja yhteystietojesi käsittelyn suoramarkkinointia varten ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä: glowandgrow.fi/tietosuoja

Klikkaamalla hyväksyn palvelun toimitusehdot (linkki avautuu uuteen ikkunaan). 

healtohappiness® 1 h osamaksu 3 x 120 €

Avaa tiesi kestävään onneen ja omiin voimavaroihisi.

healtohappiness® on voimakas työskentelymenetelmä, jolla voi yksilöidyissä ja yksilötapaamisissa turvallisesti muuntaa menneisyyden käsittelemättömät tunnemassat rakentavaksi osaksi elämää.

healtohappiness®-menetelmä 

  •  on turvallinen ja rakentava - sen avulla pystyy nopeutetusti aktivoimaan ihmisen omat voimavarat ja resurssit sekä luomaan vakaan myönteisen minäkuvan, joka on todellisen parantumisen ja menestymisen kulmakivi.

  • perustuu tutkittuun tietoon trauman vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin ja fysiologiaan, kehoon suuntautuneen traumaterapian kehoa vakauttaviin ja myönteistä minäsuhdetta rakentaviin harjoituksiin sekä Timeline-terapiaan perustuvaan nopeaan menetelmään kääntää menneisyyden vastoinkäymiset voimavaroiksi.

  • luo yksilölle rajattomat mahdollisuudet henkilökohtaiselle kasvulle sekä menestykselle elämän kaikilla osa-alueilla. healtohappiness® -menetelmää suositellaan tehtäväksi räätälöidyissä valmennuskokonaisuuksissa ja yksilövalmennuksissa, joissa varmistetaan kehon vakaus sekä itse-että yhteissäätelyn toimivuus.

Täytä tietosi lomakkeelle ja liity mukaan!

HUOM! Jos haluat maksaa millä tahansa maksukortilla, valitse maksutavaksi "luottokortti". Maksu onnistuu myös pankki- ja electron-kortilla, et tarvitse luotto-ominaisuutta luottokorttimaksuun.