€60,00 EUR

6 kuukausittaista maksua

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Klikkaamalla tästä hyväksyn ja ymmärrän, että verkkokurssitilauksiin ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän peruuttamisoikeutta, kun palvelun toimittaminen on kuluttaian suostumuksella aloitettu ennen peruuttamisaian päättymistä.

Verkkokurssitilauksiin ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän peruuttamisoikeutta, kun palvelun toimittaminen on kuluttajan suostumuksella aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä.

Verkkokurssin käyttö: Verkkokurssi on käytössäsi kaikilla yleisimmillà tableteilla ja älypuhelimilla, uusimmilla käyttöjärjestelmillä. Selainkäytössä tuemme uusimpia selainversioita.

Glow & Grow voi lähettãä sinulle markkinointiviestejä, jos olet tilannut Glow & Grow'n tuotteita tai käytät sen palveluita, vaikka et olisi antanut nimenomaista lupaa sähköiseen markkinointiin. Nämä viestit liittyvät Glow & Grow'n samankaltaisiin palveluihin tai tuotteisiin, joita olet tilannut tai käyttänyt Glow & Grow'lta. Huomaathan, että voit aina kieltää markkinointiviestien lähettämisen toimimalla viestin lopussa olevien ohjeiden mukaan ja yhteystietojesi käsittelyn suoramarkkinointia varten ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä: glowandgrow.fi/tietosuoja

Klikkaamalla hyväksyn palvelun toimitusehdot (linkki avautuu uuteen ikkunaan). 

Queen Bee - Manifestoinnin ABC osamaksu 6 x 60 €

Queen Bee on viiden tajunnanräjäyttävän luennon sarja, jonka avulla tulet oman elämäsi Queen Beeksi, löydät sen puuttuvan palasen (spoiler: itsestäsi) ja luot manifestoimasi asiat vihdoin todeksi elämässäsi.

Täytä tietosi lomakkeelle ja liity mukaan!

HUOM! Jos haluat maksaa millä tahansa maksukortilla, valitse maksutavaksi "luottokortti". Maksu onnistuu myös pankki- ja electron-kortilla, et tarvitse luotto-ominaisuutta luottokorttimaksuun.